Intimkoncert med Nice Little Pinguins på Skagen Hotel

Kom og oplev Nice Little Pinguins LIVE på Skagen Hotel

​Lørdag den 24. november kl. 21:00 får Skagen Hotel besøg af Nice Little Pinguions.

Nice Little Penguins er et dansk band bestående af Bo Feierskov (bas, vokal), Michael Kolster (guitar, ukulele, vokal), Carsten Kolster (trommer) og Hans Henrik Præstbro (piano, keyboards, harmonika m.m).

Bandet er særligt kendt for sangen "Flying", der udkom i 1994 på albummet af samme navn. Bo Feierskov, Michael Kolster og hans bror Carsten Kolster har spillet sammen siden 1983. Først var de backinggruppe for sangerinden Ania Sandig på singlepladen "Du tænker" udgivet på EMI. Derefter turnerede Bo Feierskov og Michael Kolster som duo, imens Carsten Kolster passede sit job som trommeslager i Fenders.

Duoen blev i 1987 til en trio, da Carsten Kolster kom med, og repertoiret bestod af en umage blanding af jazz-standards, nordiske folkesange, beatklassikere, dansktoptræffere og egne kompositioner. Trioen tilføjede efterhånden flere og flere egne kompositioner til repertoiret, og med den respons de fik fra publikum, stod det hurtigt klart, at det var i den retning, gruppen ville satse.


​Den 1. januar 1992 kastede de tre sig ud på det dybe vand som fuldtidsmusikere, og orkesteret tog navnet Nice Little Penguins.

Det uskyldige navn var en reaktion på de aggressive attituder, der prægede rockmiljøet i de år, og "pingvinernes" mission har helt fra begyndelsen været at sprede glæde og gode vibrationer med især Beatles, Police og Crowded Housesom forbilleder.

​I forbindelse med albummet Free, der udkom i 2004, blev bandets lydmand Hans Henrik Præstbro optaget som fuldgyldigt medlem. Trioen var derefter en kvartet frem til 2011, hvor orkesteret for en kort periode vendte tilbage til trio-størrelse. Med udgivelsen af Alarmingly Happy var Præstbro dog på ny del af gruppen, og han var ifølge bandet selv initiativtager til bandets 2014-album Songs.

Inden koncerten serverer vi en velkomstdrink, stor lækker 2 retters menu sammensat efter årstidens råvarer. 

Pris per person kun DKK 498,00.
Billetterne kan købes på billetnet eller ved henvendelse på mail info@skagen-hotel.com.

HUSK først til mølle-princippet.

Find billetter her:

https://www.ticketmaster.dk/event/nice-little-penguins-pa-skagen-hotel-billetter/454077

Stadig få billetter tilbage.

Kontaktoplysninger

Skagens Hotel ApS

Sct. Laurentii Vej 35

9990 Skagen

CVR: 36029137

Telefon: 98 45 01 66

​E-mail: info@skagen-hotel.com

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Skagens Hotel
Sct. Laurentii Vej 35
9990 Skagen
CVR: 36029137