​Information vedrørende Covid-19 på Skagens Hotel

Vi følger myndighedernes anbefalinger og vi beder vores gæster om at gøre det samme. Vi har opsat spritholdere overalt, også på værelserne. Vores rengøring er meget opmærksomme på at få rengjort alle overflader og berøringspunkter.

Brasseriet åbner op igen!

​Fra den 21. april har vi igen fået lov til at byde siddende gæster velkommen i vores indendørsareal!

Her SKAL der medbringes et gyldigt Coronapas - Altså skal man være vaccineret, være testet inden for 72 timer eller have overstået en infektion inden for kortere tid.

Ved bordservering udendørs er det ikke nødvendigt at medbringe et Coronapas.

Vi tilbyder stadig mulighed for at nyde måltider på værelserne, hvis man ønsker dette.

Vi holder stadig åbent på Skagen Hotel trods restriktionerne. Vi følger selvfølgelig alle forholdsregler og vi beder alle vores gæster om at gøre det samme.

Hvis man har nogle spørgsmål, er man altid velkommen til at tage kontakt til os.

Med venlig hilsen

Skagen Hotel

Seneste Nyt:

" Allerede 21. april bliver det således muligt at få serveret mad og våde varer indendørs - hvis man bestiller bord og har et coronapas i hånden. Det skulle først have været 6. maj ifølge den oprindelige plan.


Har man ikke et coronapas ved hånden, kan man til gengæld få lov at få serveret mad, øl og måske en sidevogn udendørs. Her afskaffer partierne nemlig kravet om gyldigt coronapas. Seneste udskænkning er 22, og de skal holde lukket fra 23 til 05.

Indendørsservering kan åbne med et arealkrav på 2 m2 for siddende servering og 4 m2, hvis der ikke 'i det væsentlige' siddes ned. "

Kontaktoplysninger

Skagens Hotel ApS

Sct. Laurentii Vej 35

9990 Skagen

CVR: 36029137

Telefon: 98 45 01 66

​E-mail: info@skagen-hotel.com

Tilmeld dig vores nyhedsbrev