Velkommen til Skagens Hotel

Skagen Hotel Ferielejligheder​

Lige bagved Skagen Hotel i byens centrum finder man 3 skønne lejligheder til dem, som ønsker lidt mere plads og frihed. 

Lejlighederne er placeret på 1. og 2. etage, hvor der er indgang fra parkeringspladsen lige bagved Skagen Hotel. Lejlighederne har alle privat altan med skøn udsigt udover byen og her er vidunderligt at sidde ude når der er dejligt vejr. Alle lejlighederne har køkken, stue og eget badeværelse, hertil følger sengelinned, dynebetræk osv. altid med i opholdet samt morgenmad, som kan nydes i Skagen Hotels Brasserie. ​Vi glæder os til at byde jer velkommen på Skagen Hotel!​​

Gæstergiverstien Lejlighed 56​

​Denne skønne lille lejlighed i hjertet af Skagen er perfekt til par eller en lille familie på 4 personer (2-4 personer). 

I denne lejlighed har man eget badeværelse, stue, køkken og soveværelse samt en lille hyggelig altan, hvor man kan sidde og nyde solen. Indtjekning foregår i receptionen på Skagen Hotel - Sct. Laurentii Vej 35, 9990 Skagen.​

Gæstergiverstien Lejlighed 57

​Denne skønne lejlighed er perfekt familien eller en flok venner (4-6 personer), som ønsker et ophold i hjertet af Skagen. Denne lejlighed har 2 soveværelser med dobbeltsenge samt 2 sammensatte enkeltsenge i stuen. 

Herudover har man en stor og skøn TV stue, køkken, spisestue, privat badeværelse samt en skøn altan, hvor man kan nyde det gode Skagen-vejr om sommeren. Sengelinned, håndklæder mm. er altid inkluderet samt morgenmad, som findes i Skagen Hotels vidunderlige Brasserie.

Indtjekning foregår i receptionen på Skagen Hotel - Sct. Laurentii Vej 35, 9990 Skagen​​

Gæstergiverstien Lejlighed 58

​Denne skønne lejlighed er den største af de 3 lejligheder og kommer derfor også med visse fordele. Lejligheden har 6-8 sovepladser med 3 individuelle soveværelse samt 2 senge i stuen. Dertil har lejligheden en stor stue samt spisestue, køkken, badeværelse, Sauna samt 2 altaner, hvor den ene er stor og har fantastisk udsigt udover Skagen, da den er placeret på 2. etage. Denne lejlighed er perfekt til en større familie eller en gruppe af venner, som vil nyde denne fantastiske lejlighed i hjertet af Skagen.

Sengelinned, håndklæder mm. er altid inkluderet samt morgenmad, som findes i Skagen Hotels vidunderlige Brasserie.

Indtjekning foregår i receptionen på Skagen Hotel - Sct. Laurentii Vej 35, 9990 Skagen​​

Tilmeld dig vores nyhedsbrev